Uitslag fotowedstrijd

Uitslag fotowedstrijd: Stedelijk landschap

Julian 4649 5
Voor onze fotowedstrijd met het thema stedelijk landschap gingen we op zoek naar de mooiste foto's van de betonjungle. Vandaag maken we de winnaar van het boekenpakket bekend.

De afgelopen twee weken ontvingen we een kleine honderd inzendingen voor onze fotowedstrijd. Het was lastig kiezen, maar uiteindelijk gaat Laurens Kuipers er vandoor met zijn prijs. Zijn bijzonder grafische foto met strak lijnenspel trok ons over de streep.

Gefeliciteerd Laurens! We sturen het boekenpakket ter waarde van 78 euro, bestaande uit het naslagwerk 'Moderne Architectuur A-Z', het boek 'Architecture Now! Shopping' en de handige gids 'Architectuur begrijpen' zo snel mogelijk naar je toe.

Winnaar: Laurens Kuipers

Laurens Kuipers
Foto © Laurens Kuipers

Eervolle vermeldingen

We konden het niet laten om naast de winnende foto nog een aantal foto's uit te kiezen en die van een eervolle vermelding te voorzien. Sjekster, Jelle Muller, Frank Trimbos en Max van Son: helaas is de prijzenpot voor deze wedstrijd leeg, maar we belonen jullie graag met eeuwige roem en ons respect: gefeliciteerd!

Sjekster
Foto © Sjekster

Jelle Muller
Foto © Jelle Muller

Ftrimbos
Foto © Frank Trimbos     

Max van Son
Foto © Max van Son

Nieuwe fotowedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd! We sturen je graag een notificatie per e-mail als we met nieuwe wedstrijden van start gaan. Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'.

afbeelding van J@nine

Prachtige foto van de winnaar, maar de eervolle vermeldingen doen er zeker niet voor onder! Gefeliciteerd allemaal!

afbeelding van BertHermans

Een verdiende winnaar. Wat een prachtig lijnenspel in deze foto!

afbeelding van Frank Trimbos

Dank je voor de eervolle vermelding, het is al een hele eer om uit gekozen te worden. thx. Alleen bij de intro is mijn naam verkeerd gespeld. Niet erg. Gr Frank

afbeelding van laukui

De boeken zijn prachtig :)

afbeelding van Julian

Goed om te horen, veel plezier ermee!