Uitslag fotowedstrijd: Sail 2010

Redactie 1097 0
Sail 2010 dreigde voor een aantal fotografie-enthousiastelingen bijna letterlijk in het water te vallen, maar achteraf hebben de meesten toch een leuke dag gehad. De resultaten daarvan stroomden onze website binnen en zo konden ook wij nog even nagenieten.

In een kleine week kregen we een ruime honderd inzendingen binnen, mede omdat er dit keer drie foto's per persoon ingestuurd mochten worden. Terwijl de een drie goede resultaten instuurde, had de ander aan een inzending genoeg.

Uiteraard stonden op veel foto's de tall ships en andere grote fregatten in vol ornaat, maar anderen hadden juist aandacht besteedt aan de details. Ook was het publiek een geliefd onderwerp, maar uiteindelijk is de keuze toch gevallen op een sfeerbeeld van een zeilschip met ondergaande zon.

Winnaar – Loeteos

Foto © loeteos / 'Tall ship at sunset'

Gefeliciteerd! Een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro komt jou kant op!

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Tot en met 30 augustus kun je nog inzenden voor de fotowedstrijd met het thema 'straatfotografie', waarmee je een exemplaar van Martin Roemers’ Relics of the Cold War kan winnen. Daarnaast hebben we op korte termijn nieuwe wedstrijden met mooie prijzen voor je in petto.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie