Uitslag fotowedstrijd: Reizen

Uitslag fotowedstrijd: Reizen

Julian 7183 7
Alweer terug van je vakantie of nog volop aan het genieten? Onze fotowedstrijd reizen zit er in ieder geval op. Uit de ruim 250 inzendingen maken we vandaag de vijf gelukkige winnaars bekend.

We kregen foto's gemaakt in alle uithoeken van de wereld binnen. Niet gek natuurlijk met het thema reizen. Een verre locatie staat niet perse garant voor een goede foto en ook in mindere verre oorden zijn prima foto's te maken die het thema goed weergeven. Dat bleek uit de inzendingen en is ook terug te zien in het werk van de winnaars.

Winnaars Vanguard Alta Pro 283 (4x)

Vier prijswinnaars (in willekeurige volgorde) maken we blij met een Vanguard Alta Pro 283 carbonstatief, ter waarde van 449 euro per stuk. Stefaan Willaert, Frank van den Berg, Eric T'Kindt en Dirk Hoekstra, gefeliciteerd!

Foto: Stefaan Willaert
Foto © Stefaan Willaert

Foto: Frank van den Berg
Foto © Frank van den Berg

Foto: Dirk Hoekstra
Foto © Dirk Hoekstra

Foto: Eric T'Kindt
Foto © Eric T'Kindt

Winnaar Clickfree (foto)backup-pakket

De vijfde prijs is voor Tom Rietveld. Hij gaat er vandoor met een Clickfree (foto)backup-pakket, ter waarde van 199 euro, gefeliciteerd!

Foto: Tom Rietveld
Foto © Tom Rietveld

Nieuwe fotowedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd! We sturen je graag een notificatie per e-mail als we met nieuwe wedstrijden van start gaan. Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'.

afbeelding van Guy J

"Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'. " Ik weet niet wat 't is maar inloggen op m'n profiel lukt niet, zie ik iets over't hoofd of zit er iets niet juist?

afbeelding van Sjekster

Je oude wachtwoord werkt niet meer op de nieuwe site. Ik gok dat je afgelopen dagen een mailtje hebt ontvangen van DFPro, waarin je nieuwe wachtwoord staat. Mocht dat niet zo zijn, kan je volgens mij via het inlog scherm een nieuw wachtwoord naar je email laten sturen.

On topic: Gefeliciteerd allemaal. Prachtige platen!

afbeelding van Julian

Als je inlogt en naar je profiel gaat (waar je ook foto's upload, je komt er bijvoorbeeld door op je naam te klikken), dan kies je het tabje 'bewerken'. Daar kun je de optie aanvinken.

afbeelding van lucvandenberg

Mooie platen allemaal!

afbeelding van Maryse

Nummer 1 en 3 oké, maar de andere foto s doen me echt niet aan reizen denken...

afbeelding van Tom Rietveld

Hoe dat zo? Lopen de wilde dieren bij jou in de achtertuin?

afbeelding van Pieter Dammen

Fotografie en reizen is mijn passie, ik wil dit graag met andere delen.

Gr,

Pieter Dammen