Uitslag fotowedstrijd: RAW

Uitslag fotowedstrijd: RAW

Julian 6124 3
Vandaag maken we de vijf winnaars van de fotowedstrijd met het thema 'RAW' bekend. De winnende foto's zijn van 3 t/m 6 november te zien op het Fotofestival aan de Maas in Rotterdam, ook krijgen de winnaars een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro.

Tussen 23 september en 5 oktober kon je inzenden voor deze fotowedstrijd. Daar werd massaal gehoor aan gegeven, we ontvingen ruim 250 foto's. Alle inzendingen zijn nog te bekijken in de wedstrijdgallery.

Uit de inzendingen hebben we vijf winnaars (in willekeurige volgorde) geselecteerd. Met name in portretten wisten jullie naar onze mening het thema 'raw' goed te verbeelden, foto's met mensen zijn dan ook goed vertegenwoordigd bij de uiteindelijke selectie. We nemen persoonlijk contact op met de winnaars. Gefeliciteerd!

Winnaars

Foto: Maui Druez
Foto © Maui Druez

Foto: Paul van Dorsten
Foto © Paul van Dorsten

Foto: Maurice Snabilie
Foto © Maurice Snabilie

Foto: Masja Stolk
Foto © Masja Stolk

Foto: Ruben Reehorst
Foto © Ruben Reehorst

Prijzen

De foto's van de winnaars worden van 3 t/m 6 november geëxposeerd op het tweejaarlijkse Fotofestival aan de Maas, dat als hoofdthema 'Raw Zone' heeft. Ook krijgen de winnaars een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro.

Nieuwe fotowedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd! We sturen je graag een notificatie per e-mail als we met nieuwe wedstrijden van start gaan. Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'.

afbeelding van teus

Iedereen van harte gefeliciteerd

afbeelding van kuizenga

mooie foto's, terechte winnaars! gefeliciteerd.

afbeelding van david1970

Mooie foto's en een dikke proficiat voor de winnaars.
Maar de exotisch getinte foto's liggen toch beter in de smaak van de jury denk ik, lol.