Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'

Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'

Mark Moed 3962 8
Ter gelegenheid van de Olympus Playground 2015 manifestatie in Amsterdam organiseerden we samen met Olympus Nederland een fotowedstrijd met hetzelfde thema. Samen met Olympus en Olympus Visionary Brendan de Clercq selecteerden we de beste foto's en de uiteindelijke winnaar.

De Olympus Photography Playground is een interactieve speeltuin die door internationale artiesten is ontworpen om nieuwe fotografische werelden te creëren. De Olympus Playground vond in 2015 voor de tweede keer plaats in een aantal Europese steden, waaronder Amsterdam. Dit jaar werd het Nederlandse evenement gehouden van 10 tot en met 20 december in Amsterdam Roest in Amsterdam.

Gratis toegang en geheugenkaart

Bezoekers konden de Playground gratis bezoeken en ook nog eens een Olympus OM-D- of PEN-camera lenen. Men kon de SD-geheugenkaart met de gemaakte opnamen gratis mee naar huis nemen om de gemaakte opnames in het groot op het eigen computerscherm te beoordelen. En om met de Olympus Photography Playground 2015 fotowedstrijd mee te doen natuurlijk! De enige spelregel was dat de wedstrijd foto's gemaakt moesten zijn tijdens de Olympus Photography Playground 2015.

Olympus OM-D E-M10 Mark II

De redactie van Digifoto Pro selecteerde de zes mooiste ingezonden foto's, vakfotograaf en Olympus Visionary Brendan de Clercq koos hieruit de winnende foto. De winnares is Gerda Hanemaaijer met een portret dat een mooi licht-schaduw effect heeft. Gerda heeft uitstekend gebruik gemaakt van de vele creatieve lichteffecten van de Olympus Playground. Zij wint een Olympus OM-D E-M10 Mark II camera!

Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'

De Olympus OM-D E-M10 II bouwt voort op het succes van de duurdere OM-D E-M5 Mark II en is voorzien van een 16-megapixelsensor, vijf-assige beeldstabilisatie en een elektronische zoeker met hoge resolutie. Dit alles is gegoten in een compacte en stevige behuizing met een mooie retro-uitstraling.

De winnende foto van Gerda Hanemaaijer

Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'
© Gerda Hanemaaijer

De andere geselecteerde foto's:

Henk Goossens


© Henk Goossens

iqwillem


© iqwillem

Laura Calandt


© Laura Calandt

Loekie Andriessen


© Loekie Andriessen

Vincent van Kooten


© Vincent van Kooten

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van iqwillem

Gerda proficiat met de winnende foto en veel plezier en succes met de
Olympus OM-DE-M10 Mark 2.
Met vriendelijke groet,
Iqwillem.

afbeelding van Gerda Hanemaaijer

Dankje Willem, jij ook gefeliciteerd met je prachtige foto!

afbeelding van anoniem

Een van de regels was - lees was - dat de foto op de Playground gemaakt moest zijn. Niet zoals die van iqwillem, op allerlei manieren samengesteld en geshopt. En waarom deze zeer magere selectie, omdat het voor jullie zelf niet handig is om de beste foto's te kiezen? Triest aangezien er mensen die kunnen fotograferen, hier tijd aan hebben besteed.

afbeelding van Gerda Hanemaaijer

Ik vond deze erg mooi en als hij geshopt is dan is het echt minimaal.

afbeelding van anoniem

heb je een heleboel vuiltjes in je oog? minimaal geshopt???? de foto is van achter naar voor samengesteld. tegen die andere meneer die klaagt over de kwaliteit heb je trouwens geen grote bek.

afbeelding van H.de Swart

Bedenkelijke kwaliteit!!
De pr van Nikon en Canon ligt op een ander level.

afbeelding van Loekie Andreissen

Gerda, van harte gefeliciteerd.
Trots dat mijn foto ook tot de selectie behoort.
Dank DigifotoPRO!

afbeelding van Gerda Hanemaaijer

Dankje, jij ook gefeliciteerd!