Uitslag fotowedstrijd

Uitslag fotowedstrijd: Model- en portretfotografie

Julian 7437 1
Ruim driehonderd inzendingen kregen we binnen voor de fotowedstrijd model- en portretfotografie. Vier winnaars krijgen een workshop naaktfotografie van glamourfotograaf Patrick Kaas. Vandaag maken we ze bekend!

Tot 23 oktober kon je meedoen aan de fotowedstrijd model- en portretfotografie. De afgelopen week hebben we de ruim driehonderd inzendingen doorgespit en zijn we tot een selectie gekomen. Jullie hebben het ons niet makkelijk gemaakt, maar uiteindelijk is het gelukt om vier winnaars uit te kiezen.

Winnaars

We feliciteren Anita Oedit, Jay Tang, Michel van der Klooster en Marina Nieuwenhuijs! Ze winnen allemaal een workshop artistieke naaktfotografie, gegeven door Patrick Kaas, ter waarde van 195 euro. De workshop vindt plaats op 6 november in de studio van John Geven.

Jay Tang
Foto © Jay Tang

Anita Oedit
Foto © Anita Oedit

Michel van der Klooster
Foto © Michel van der Klooster

Marina Nieuwenhuijs
Foto © Marina Nieuwenhuijs

Workshopaanbieding

Niet gewonnen? Niet getreurd, ook jij kan nog meedoen aan de workshop op 6 november, samen met de prijswinnaars. Met deze speciale aanbieding betaal je slechts 99 euro voor de drie uur durende workshop en bovendien krijg je een jaarabonnement DIGIFOTO Pro cadeau.

Inschrijven

Wil je er bij zijn op 6 november? Inschrijven kan via dit formulier.

Verslag

Een verslag van de workshop afgelopen 23 oktober is hier te lezen.

Foto: Jesse Kraal
Foto gemaakt tijdens de workshop naaktfotografie © Jesse Kraal

afbeelding van Simple

Ik was blij verrast dat ik in de prijzen gevallen ben. Helemaal top. Een erg fijne site met een enorm leuk blad, wat wil je nog meer.

Felicitaties voor mijn medewinnaars.

vr. gr. Marina Nieuwenhuijs