Uitslag fotowedstrijd: IJspret

Uitslag fotowedstrijd: IJspret

Julian 4974 6
Koning winter heeft het land al lang en breed verlaten, met de ijspret is het definitief afgelopen dit jaar. Jullie hebben echter nog de uitslag tegoed van onze winterse fotowedstrijd met het thema IJspret.

In het brandende lentezonnetje hebben we alle 176 inzendingen aandachtig bekeken en zijn we tot een conclusie gekomen. De onderstaande drie inzendingen wisten het thema 'IJspret' in onze ogen het beste te verbeelden. De winnaars krijgen hun boek zo snel mogelijk toegestuurd, gefeliciteerd!

1e prijs

Malou
Foto © Malou von Baumhauer

2e prijs

Pret op Ijs
Foto © Edwin Paree

3e prijs

Jan van Gent
Foto © Jan van Gent

afbeelding van nexiam

ik had deze of deze gekozen of deze of misschien ook deze

http://www.digifotopro.nl/users/dailylou/gallery/wings-of-snow-1
http://www.digifotopro.nl/users/dailylou/gallery/dreamcatcher
http://www.digifotopro.nl/users/dailylou/gallery/black-wolf
http://www.digifotopro.nl/users/dailylou/gallery/wings-of-snow

Wat een pretentie hebben die mensen toch die weer de eerste prijs hebben gekozen,waarom is het bij elke wedstrijd weer zo'n Barbie en Kent gevoel, bij het toe kennen van een eerste prijs, foto twee en drie is duidelijk ijspret,ijspret is voor iedereen.Digiprofoto probeer dit dan ook te zijn,En stap een af van die plakkerigheid en laat je niet meeslepen door die kunstmatigheid van het leven. Karl marx heeft gezegd de waarheid mag gezegd worden,en blijf niet hangen in dat holisme,(http://nl.wikipedia.org/wiki/Holisme)
Hopend komen de lezers en bezeoeker in opstand tegen dit soort wanpratijken

afbeelding van Anonymous

@ Nexiam

Met alle respect.....wat een BS!

afbeelding van Anonymous

Een mooie foto.Maar met ijspret heeft het werkelijk niks te maken.Ik zag ´uitslag fotowedstrijd IJspret´,zag daar een paar vrolijke meiden op het ijs,ik dacht nog eindelijk een ´gewone´foto die gewonnen heeft,had ik het weer mis!!

afbeelding van Malou

Voor mij zit er een verhaal achter. De schaatser is een kunstschaatser die al jarenlang ervaring heeft. Schaatsen is haar lust en leven. Ze doet niets liever. Ijspret is haar leven. Zij wil voor altijd ijspret. Binnen, maar ook buiten (op natuurijs). Je ziet hier een schaatser die haar passie uitoefent tussen alle gewone mensen die alleen het ijs opgaan als het winter is. En dat is mijn idee achter de foto en dat is waarom ik mee heb gedaan met de wedstrijd 'Ijspret'.

Ik wil je trouwens hartelijk bedanken voor het compliment dat je mijn foto als meer dan 'gewoon' beschouwt. Ik ben namelijk gewoon iemand met een passie voor fotografie.

afbeelding van Anonymous

Er zijn zoveel foto's ingestuurd en ik begrijp dat het moeilijk is om daar een winner uit te kiezen. Maar als dit nu toch echt nummer 1 is, dan begrijp ik dit echt niet.Er staan zulke mooie foto's op. Soms als ik er naar kijk dan denk ik wat zijn die mensen goed wat kunnen die mooi fotograferen, echt prachtig. Haarscherp en soms zulke mooie taferelen dat ik denk je moet er maar op komen en dan net op dat moment die éne mooie foto te maken.Maar zowel als bij de wedstrijd emotie als bij ijspret zie ik toch echt veel betere foto's. Ik hoop echt dat het bij de andere wedstrijden nu wel voor een echte foto gaat en niet één die helemaal in scene is gezet. Wat dan kan je er wel honderd maken en daar de beste uitzoeken. Bij de fotowedstrijd over huisdieren zitten zulke mooie bij. Maak de goede keus.

afbeelding van Dutchhikes

creatieve keuzes