Uitslag fotowedstrijd: Herhaling

Uitslag fotowedstrijd: Herhaling

Sabine Vollebregt 4471 4
Herhaling kan een erg mooi element in je foto’s zijn. Een repeterend patroon geeft rust, richting en compositie aan je foto’s. Herhaling kan je werk grafisch maken, maar ook dynamisch. De uitslag van de fotowedstrijd: Herhaling is bekend. Kijk snel of je gewonnen hebt!

Fotowedstrijd: Herhaling

Herhaling kan een erg mooi element in je foto’s zijn. Een repeterend patroon geeft rust, richting en compositie aan je foto’s. Herhaling kan je werk grafisch maken, maar ook dynamisch. Kijk daarom goed rond, want herhaling is op meer plekken te vinden dan je misschien zou denken. We vroegen jullie in deze fotowedstrijd dan ook om jullie mooiste herhalingsfoto in te zenden en dat hebben jullie dan ook massaal gedaan. Hier is de uitslag!

Bekijk hier de wedstrijdgallery.

Eerste prijs: Ard Bodewes

Een prachtige foto van de buitenkant van een winkelcentrum. De herhaling is hier goed te zien en de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Het baluw van het winkelcentrum past goed bij de blauwe lucht. Gefeliciteerd Ard en veel plezier met je mooie prijs!

Tamron SP 85mm F/1.8 Di VC USD

Ter waarde van: € 899,-

De Tamron SP 85mm F/1.8 Di VC USD is ‘s werelds eerste lichtsterke korte tele met VC (Vibration Compensation). Tamron’s veelgeprezen VC beeldstabilisatie maakt het mogelijk om uit de hand, bij weinig licht of ‘s nachts, opnamen te maken. De Tamron SP 85mm maakt gebruik van LD (Low Dispersion) en XLD (Extra Low Dispersion) glaselementen in het optische ontwerp, om kleurranden te minimaliseren en om scherpe en gedetailleerde opnamen te maken met grote kleurechtheid. Het objectief geeft ook een aantrekkelijke bokeh dat de aandacht vestigt op het hoofdonderwerp op de voorgrond. Er is gebruik gemaakt van een vochtbestendige constructie om het binnendringen van vocht tegen te gaan. Ook is de frontlens voorzien van een zeer duurzaam Fluorine coating om condensvorming te voorkomen en vuil af te stoten.

Beschikbaar gesteld door Transcontinenta.

Tweede prijs: Tom Baetsen

Dit is een hele andere soort foto van herhaling. Het droste-effect in het museum is hier te zien. De herhaling zorgt voor een prachtig resultaat. Goed gedaan Tom en veel plezier met je mooie prijs!

Naneu Adventure Outlander Photo Backpack 50L

Ter waarde van € 269,-

Als je vaak de natuur ingaat met je camera, dan ken je het belang van een goede backpack voor je cameraspullen en andere bagage. De Adventure Outlander Photo Backpack 50L van Naneu is erg geschikt voor dit doel, doordat je met 50 liter opbergcapaciteit nooit te weinig plek hebt. Daarbij kun je het fotocompartiment uit de tas halen en deze aan je voorzijde aan de heupband hangen, zodat je de vrijgekomen ruimte in de backpack kunt gebruiken voor extra bagage. Overigens kun je het cameragedeelte met de meegeleverde schouderband dragen. Kortom: een tas die zich aanpast aan je wensen en je avonturen.

Beschikbaar gesteld door Cameraland

Derde prijs: Gerrit Peeters

Een erg mooie foto waar het contrast van de achtergrond en de platen goed te zien is. Knap gedaan Gerrit en veel plezier met je prijs!

Rollei Tripod C4i

Ter waarde van € 99,-

De C4i van Rollei is een compact en toch heel sterk statief dat je door de bescheiden afmetingen gemakkelijk mee kunt nemen. Het statief is 4 keer uitschuifbaar en kan tot 8 kilogram aan apparatuur dragen. De maximale hoogte is 1.45 meter.

Beschikbaar gesteld door Rollei

afbeelding van Bijke172

Gefeliciteerd allemaal, prachtige foto's

afbeelding van xlix

Fantastisch! Niks leukers dan gezien te worden, erkenning te krijgen en dan ook nog in de prijzen te vallen.
Bedankt Digifotopro & Cameraland en felicitaties aan de andere winnaars.

afbeelding van druth

Geweldig. Ik ben erg blij dat mijn foto in de smaak valt.
Dank je Digifotopro en ik feliciteer ook de andere winnaars

afbeelding van ina-1968_142962

gefeliciteerd allen