Uitslag fotowedstrijd: Groei

Redactie 1597 0
Twee maanden gaven we jullie de tijd om een foto met het thema ‘groei’ in te zenden om kans te maken op een LG N2R1 netwerkschijf en een workshop. De jury heeft zich over 247 inzendingen gebogen en maakt nu de winnaars bekend.

Roy Hendrikx wint de eerste prijs en mag zich daarmee de nieuwe eigenaar noemen van een LG N2R1 NAS met 2TB opslagcapaciteit ter waarde van 379 euro. Zijn foto van werklui die in New York aan de alsmaar groeiende stad werken is niet alleen een sfeervol beeld, maar sluit ook goed aan op het thema, zonder in al te makkelijke clichés te vervallen.

1e prijs - Roy Hendrikx


2e prijs - Sabrina de Vries


De tweede prijs valt in handen van Sabrina de Vries. Ze weet op een grafisch mooie en inhoudelijk doeltreffende wijze drie generaties uit te beelden. Sabrina wint een fotografie­workshop bij de Fotoschool ter waarde van 100 euro.

Met dank aan LG en de Fotoschool voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Tot en met 20 mei kun je nog inzenden voor de fotoboekwedstrijd met het thema 'Verhaal'. Ook hebben we nog een Ricoh GXR-systeem in de aanbieding, waarvoor we een beroep doen op jouw creativiteit. Daarnaast hebben we op korte termijn nieuwe wedstrijden met mooie prijzen voor je in petto.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie