Uitslag fotowedstrijd 'Fietsen'

Uitslag fotowedstrijd 'Fietsen'

Julian 4951 4
Ruim vijfhonderd inzendingen ontvingen we voor onze fotowedstrijd met het thema 'fietsen'. Creatief, spectaculair, sfeervol, grappig, je kunt het zo gek niet bedenken, of jullie verwerkten het binnen het thema. Er is echter maar één winnaar, die maken we vandaag bekend!

De Facebook-fotowedstrijd met het thema 'Fietsen' leverde vele inzendingen en prachtige resultaten op. Niet gek natuurlijk, gezien we een exclusieve DIGIFOTO Pro VANMOOF weggeven aan de winnaar!

VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition
De hoofdprijs: een exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition!

Uit alle inzendingen één winnaar kiezen was - zoals gewoonlijk - een moeilijke opgave. Na veel wikken en wegen hebben we uiteindelijk voor deze prachtige sfeerplaat gekozen.
We bedanken alle inzenders voor het deelnemen en onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de winnaar!

Winnaar: Jeffrey Groeneweg

Jeffrey Groeneweg fietst binnenkort zelf over sfeervolle landweggetjes in het ochtendgloren op zijn gloednieuwe exclusieve DIGIFOTO Pro VANMOOF Special Edition. Met deze foto wint hij onze fotowedstrijd. Onze keuze is op de foto gevallen vanwege het prachtige licht, de zachte kleuren, de fraaie compositie en de dromerige sfeer die deze fietsfoto oproept. Gefeliciteerd!

Jeffrey Groenendijk
Foto © Jeffrey Groeneweg

Met dank aan VANMOOF voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Meer wedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd. We hebben nog diverse andere fotowedstrijden lopen. Zo kun je tot en met 1 juni nog inzenden voor de wedstrijd met het thema 'Spiegeling'. De prijzen zijn niet mis: win je de hoofdprijs dan ga je met de Olympus OM-D E-M10 naar huis!

Tot en met 13 juli 2014 loopt de fotowedstrijd met het thema 'Onderweg'. De hoofdprijs is een luxe Lowepro-tas en daarnaast zijn er toffe flitsaccessoires te winnen. Succes!

afbeelding van Jef folkerts

Moet wind niet met dt ;). In: met deze foto wind hij onze fotowedstrijd.

afbeelding van Julian

Laten we het maar op wint houden.. thanks :)

afbeelding van Bert Schuthof

Gefeliciteerd, prachtige foto!

afbeelding van Geus koeman

Erg mooie foto,wou dat ik hem zelf had gemaakt!