Uitslag fotowedstrijd 'Extreem'

Uitslag fotowedstrijd 'Extreem'

Jasper van Bladel 5505 2
Voor de fotowedstrijd Extreem vroegen we jullie naar de meest bijzondere, rare, ongewone en excentrieke foto’s. Dat hebben we geweten. Dit zijn de winnaars.

Een goede foto trekt meteen de aandacht naar zich toe. En een foto met een extreem onderwerp helemaal! We baanden ons een weg tussen de lugubere, groteske, sportieve en bijzondere foto’s. De prijzen die bij deze wedstrijd vergeven worden zijn minstens zo extreem als het onderwerp van de competitie zelf, veel fotografen hebben dan ook de moeite genomen hun extreemste foto te delen. Naast een mooie prijs, krijgen de winnaars ook een publicatie in ons magazine waarin ze meer over hun winnende foto vertellen.

Hoofdprijs:

Prijs: Een weekendje weg + 3 activiteiten t.w.v. €500,-
Nadja Geskus – Vanity Over Time:


Model: Kim Ruhe
Hairstylist: Shahram Hosseinpour
Visagiste: Angela Balradj

Deze foto is twee dingen tegelijk: een mooi portret én een nogal curieus portret. De ogen van deze dame zijn tamelijk ongewoon, mysterieus en een tikje luguber en maken dit tot een foto die de titel extreem ontegenzeggelijk verdient.

De Prijs: In samenwerking met DIGIFOTO Pro geeft GroenUit de hoofdprijs weg voor de absolute winnaar van deze fotowedstrijd. De prijs bestaat uit een weekendje weg naar keuze, inclusief ontbijt en drie activiteiten bij GroenUit. Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, jetpacken of rondtoeren op een Segway of scooter. Rustigere activiteiten zijn ook mogelijk, zoals een pubquiz, een bierproeverij bezoeken of, wanneer je echt rust wilt, klompen schilderen! Bezoek voor de voorpret www.groenuit.nu.

Tweede prijs:

Prijs: Paintball Golden Tickets t.w.v. €283,60
Saskia Boelsums - Drieluik

Deze foto ademt het woord extreem in alle hoeken en gaten. Het zal ongetwijfeld wat ongemakkelijk hebben gelegen voor de beste man. Het levert de fotografe in ieder geval een mooie prijs op.

De Prijs: Betreed samen met zeven vrienden, familieleden of collega's het strijdveld. Verdeeld in twee groepen ga je met elkaar het gevecht aan in een spannende paintball-wedstrijd van 2,5 uur. De huur voor de wapens, maskers en overalls zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast worden er over de groep duizend paintballs verdeeld. Genoeg munitie om voor eens en altijd uit te maken wie de beste strijder in jouw groep is. Meer informatie vind je op www.eventsbakery.nl.

Derde prijs:

Prijs: Twee tickets voor Walibi Holland t.w.v. €69,-
Tom Roeleveld – Extreem lezen

De titel dekt de lading. Veel extremer lezen kun je niet, lijkt ons. Deze bijzondere foto wordt door ons beloond met twee tickets voor Walibi Holland. Die prijs staat garant voor een extreme dag.

Maar er zijn nog meer prijzen. Naast de vaste prijzen, maken we deze keer honderd deelnemers blij met 1 Terabyte aan opslagruimte bij Stack, de nieuwe cloud-opslag van TransIP. Dit biedt niet alleen veel ruimte, maar ook veiligheid. Al je bestanden worden namelijk versleuteld met een 256-bit AES sleutel. Je kunt dus met een gerust hart je raw-bestanden op de schijf zetten.

Door middel van de Stack app voor iOS  en Android kun je die bestanden bekijken en upload je (automatisch) al je foto's en video's. Heb je nog ruimte over? Laat je vrienden meegenieten! Ze krijgen een eigen pagina en inloggegevens toegewezen. De abonnementen worden willekeurig verdeeld over de deelnemers. De winnaars van deze mooie prijs zullen snel worden gecontacteerd.

 

Naast deze drie winnaars hebben we ook nog een aantal eervolle vermeldingen:


Nynke van Holten

 


Wim Stolwerk

 


Andre Schröder


Geert Gijsemans

 


Aaron Zwaal

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Bijke172

Gefeliciteerd allemaal

afbeelding van Annette van Erkel

Schitterende foto's!! Goede keus! Gefeliciteerd?