Uitslag fotowedstrijd: Abstract

Redactie 1049 0
Met op een foto na tweehonderd inzendingen had de jury ook deze keer geen makkelijke kluif om een winnaar voor de fotowedstrijd met het thema 'abstract' te kiezen. Het niveau lag erg hoog, maar er kan er uiteraard maar één de beste zijn.

In minder dan een maand ontvingen we 199 inzendingen. Wim  wint de eerste prijs en mag zich de gelukkige eigenaar van een Apple Time Capsule noemen. Hiermee kan hij straks automatisch zijn foto's back-uppen via een (draadloos) netwerk. Het gebruiksvriendelijke apparaat met een opslagcapaciteit van 1TB, ter waarde van 269 euro, wordt beschikbaar gesteld door iCentre.

Wim sleept de prijs in de wacht met een zeer strakke foto. Het hoge contrast zorgt voor een zeer minimalistisch en grafisch resultaat, waardoor een alledaags beeld is omgezet in een sterke abstractie.

Winnaar: Wim

Foto © Wim

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Tot en met 30 juli kun je nog inzenden voor de fotowedstrijd met het thema 'Natuur en landschap' waarmee je, naast een fotoreis naar Finland, ook een Samsung EX1 kan winnen.  Daarnaast hebben we op korte termijn nieuwe wedstrijden met mooie prijzen voor je in petto.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie