Uitslag fotoboekwedstrijd thema ‘Najaar’

Julian 1608 0
Met meer dan 200 inzendingen voor onze fotoboekwedstrijd, bleek het thema najaar een populair onderwerp te zijn van de DIGIFOTO Pro lezer en websitebezoeker. Vandaag maken we de winnaars bekend.

We kregen veel inzendingen met paddenstoelen te verwerken, één daarvan stak er met kop en schouders bovenuit. Mies Brocken wint de eerste prijs, haar foto getiteld ‘herfststorm’ is technisch perfect uitgevoerd en geeft een originele draai aan een veel gefotografeerd onderwerp.

De tweede prijs gaat naar Theo Peekstok, hij stuurde ons een krachtig sfeerbeeld, met sterke dieptewerking en een mysterieus tintje. Tjerk Muilwijk wist het thema uitstekend in beeld te brengen in een fashionfoto en sleept daarmee de derde prijs in de wacht.

Er werd niet alleen massaal ingezonden, de kwaliteit van de foto’s was ook hoog. Naast de drie prijswinnaars loven we daarom nog een aantal eervolle vermeldingen uit, aan inzendingen die ons positief opvielen.

Uitslag


Prijzen

  • 1e prijs: Het Photoshop Kanalen Boek – Scott Kelby
  • 2e prijs: Licht & belichting in digitale fotografie – Michael Freeman
  • 3e prijs: Portretten, de mooiste foto’s van ’s werelds beste fotografen  - Fergus Geer

Met de prijswinnaars wordt persoonlijk contact opgenomen, ze krijgen hun prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd. Niets gewonnen? Niet getreurd, binnenkort geven we weer een stapel boeken weg. Houd de website in de gaten voor meer informatie.