Uitslag fotoboekwedstrijd 'Nieuw leven'

Raymond 907 0
De uitslag van de fotoboekwedstrijd met het thema 'Nieuw leven' is bekend. Dit keer delen we drie prijzen uit. De winnaars zijn: Hans Nieuwenhuis, Thom Streunding en Thijs Schouten.

De eerste prijs gaat naar Hans Nieuwenhuis, met zijn 'klassieke' interpretatie van het thema. Een sterke compositie, fraaie kleuren en goede belichting maken van de plaat een winnaar. Hij verdient het cursusboek 'Classroom in a book - Adobe Photoshop CS4'.

1e plaats - Hans Nieuwenhuis

Foto: Hans Nieuwenhuis

2e plaats - Thom Streunding

De tweede plaats is gereserveerd voor Thom Streunding. Zijn foto heeft een prachtige krappe scherptediepte, mooie kleuren en ademt sfeer. In combinatie met het thema speelt het met je fantasie; begint deze jongen een 'nieuw leven' in de grote stad? Het boek 'RAW' van Johan W. Elzenga komt zo snel mogelijk zijn kant op.

Foto: Thom Streunding

3e plaats -  Thijs Schouten

De derde plaats is voor Thijs Schouten. Zijn foto van de parende libelles is fraai van kleur en  de aparte belichting en compositie geeft de foto extra spanning mee. Hij kijgt het boek 'Digitale zwart-wit fotografie' van John Beardsworth thuisgestuurd.

Foto: Thijs Schouten

Niets gewonnen? Geen nood; binnenkort houden we een nieuwe wedstrijd en kun je weer fraaie fotoboeken winnen.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond