Uitslag fotoboekwedstrijd 'Festivals en concerten'

Raymond 553 0
Na een heftige, drie uur durende woordenwisseling, ondersteund door de nodige rondvliegende kopjes hete koffie en druppels zweet, is de jury toch tot een eindoordeel gekomen. Danny van Schendel wint met zijn inzending twee boeken over fotografie.

Deze editie van de fotoboekenwedstrijd leverde wederom veel inzendingen, natuurlijk ook vanwege het in alle hevigheid losgebarsten festivalseizoen. Winnaar Danny van Schendel was bij een Metallica-concert  en fotografeerde daar frontman James Hetfield van heel dichtbij. Het leverde hem - naast een wellicht fijn avondje headbangen en meebrullen -  twee nette boeken over digitale fotografie op.

  • Photoshop CS4 Kanalen en Maskers (Pieter Dhaeze - Van Duuren Media)
  • Een op een: Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera (Deke McClelland - Van
    Duuren Media)

Danny, gefeliciteerd! Je krijgt zo snel mogelijk de boeken thuisgestuurd. Dank ook aan alle overige deelnemers. Binnenkort organiseren we een nieuwe fotoboekwedstrijd en maak je opnieuw kans op mooie prijzen.

Winnaar: Danny van Schendel

Foto: Danny van Schendel

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond