Uitslag Facebook-portretfotowedstrijd

Redactie 831 0
Onze Facebook-portretfotowedstrijd leverde – niet geheel verwonderlijk – vrijwel alleen maar foto's van gezichten op. Tim de Weerdt liet juist dat gedeelte weg, wat een lekker afwijkend resultaat tot gevolg heeft. Hij wint er de Blurb-tegoedbon mee. Gefeliciteerd!

Jullie hadden twee weken om maximaal drie portretten met ons te delen op onze fanpage. Tientallen leden hebben aan die oproep gehoor gegeven, wat in totaal meer dan zeventig portretten opleverde. En profil, recht van voren, kleur en zwart-wit, klassiek en modern, extreme close-up of juist met een duidende achtergrond; jullie hebben portretten in alle soorten en maten ingestuurd.

De meest originele kwam echter van de Belgische Tim de Weerdt, juist omdat hij het gezicht weg heeft gelaten. Anne Pfaff reageerde op de foto: 'steengoed!', terwijl vier anderen de foto 'leuk' vinden door op de Like-button te klikken. Een dergelijke knop hebben we op de redactie niet, maar wij belonen de foto op een andere manier. Tim krijgt naast een schouderklopje van de voltallige redactie ook eeuwige roem en natuurlijk de waardebon ter waarde van vijftig euro, naar eigen inzicht te besteden bij Blurb.

Winnaar: Tim de Weerdt

Foto © Tim de Weerdt

Met dank aan Blurb voor het beschikbaar stellen van de prijs

Ook mooie prijzen winnen? Bezoek ons op Facebook!


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie