Uitslag Facebook-fotowedstrijd

Uitslag Facebook-fotowedstrijd: Sport

Julian 4604 3
Op onze Facebook-fanpagina kregen we de afgelopen twee weken 48 spectaculaire foto's binnen voor onze fotowedstrijd met het thema Sport. Vandaag maken we de winnaar van Het Creatieve Fotoboek bekend.

De inzendingen van Stephan de Laat sprongen al snel in het oog bij de jury en wisten daar ook te blijven hangen. Zijn spectaculaire mountainbikefoto's overtuigen niet alleen vanwege de goede momenten en het snelheidsgevoel, maar ook dankzij de sfeervolle nabewerking.

Prijs

Het levert Stephan een exemplaar op van Het Complete Fotografieboek, uitgegeven door Pearson Education, ter waarde van 39,95 euro. Gefeliciteerd!

Foto: Stephan de Laat

Foto: Stephan de Laat
Foto's © Stephan de Laat

Meer werk van Stephan vind je op Flickr.

Nieuwe fotowedstrijden

Niet gewonnen? Niet getreurd! We sturen je graag een notificatie per e-mail als we met nieuwe wedstrijden van start gaan. Wil je op de hoogte blijven, log dan in op je profiel, kies 'bewerken' en zet een vinkje bij: 'Ik wil per e-mail informatie ontvangen over nieuwe fotowedstrijden'.

afbeelding van Tim

Gefeliciteerd Stephan! Het boek gaat vandaag met de post mee :)

afbeelding van Stephan de Laat

Dank je!!! Ik ben super blij met deze prijs! Er zaten toch een aantal foto's bij die ik erg mooi vond, zeker de serie van voetballers in Afrika vond ik erg mooi.

De foto's heb ik met handmatige flitser (on en off camera) genomen. De flitser stond volgens mij op 70mm of 105 om zo een soort van extra vingetering te krijgen. Nabewerking is gedaan met lightroom.

Thanks digifotopro voor deze mooie exposure!!!!!

afbeelding van Frank Trimbos

Dank je wel voor je complimenten voor mijn inzendingen van mijn Zuid Afrikaanse sportfoto's, Stephan. Gefeliciteerd nog met je overwinnig en geniet ervan.