Uitslag Facebook-fotowedstrijd: Halloween

Redactie 1515 0
Vorige week nodigde we je uit om op Facebook je 'engste' foto te delen, in de nasleep van Halloween. We kregen flink wat angstaanjagende beelden binnen, maar degene die ons écht de stuipen op het lijf jaagde waren die van Michelle Reggers.

Meestal heb je het over een enge, grote man als je doelt op iemand die je niet in een donker steegje tegen wilt komen. Deze keer gaat dit echter op voor het meisje op de foto's van Michelle Reggers. Alsof alleen het bloed en de angstaanjagende ogen nog niet genoeg waren, heeft ze voor één van de foto's ook nog maar een injectienaald tevoorschijn gehaald.

Prijs

Met haar inzending wint Michelle de geniale DVD-serie 'Genius of Photography' van de BBC. Meer dan verdient, want in een week tijd hebben we meer dan vijftig foto's binnengehad. Het aantal foto's van schoonmoeders of magazinecovers van de concurrent viel gelukkig mee; heeft de vooropgestelde waarschuwing toch geholpen.

Facebook

Uiteraard stellen we het ook op prijs als je zonder iets te winnen ons 'leuk' vindt op Facebook, dus kom even langs op onze profielpagina. Zo blijf je meteen op de hoogte van andere unieke Facebook-acties.

Foto's © Michelle Reggers

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie