Uitslag DPZ-fotowedstrijd ‘Korte Ketting’

Julian 669 0
DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro organiseerden in samenwerking een fotowedstrijd. Deelnemers moesten een vervolgfoto maken op een gegeven afbeelding. Het juryberaad is achter de rug en de vijf prijswinnaars zijn bekendgemaakt.

Een maand lang kregen DPZ-leden de kans een vervolgfoto te maken en in te sturen voor de wedstrijd. Uit de inzendingen werden door een vierkoppige jury vijf winnaars aangewezen. Met de winnaars wordt contact opgenomen voor de uitreking van de prijzen.

De hoofdprijs gaat naar Harly, zijn foto is een sterke combinatie van beeld en verhaal, mooi en subtiel uitgevoerd en heeft een sterk verband met de startfoto, aldus de jury. Voor de motivatie van de jury en de deelnemers kun je terecht in het wedstrijdtopic op DPZ.

Winnaars


Prijzen

Degreef & Partner, importeur van LowePro stelt de hoofdprijs voor deze wedstrijd beschikbaar. De overige prijzen zijn afkomstig van Pearson Education.Naast hun prijs ontvangen alle winnaars een jaarabonnement DIGIFOTO Pro Magazine (4 edities). Mocht je al abonnee zijn, dan kun je het abonnement cadeau doen aan een persoon naar keuze. Abonnementen worden niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast.