Uitslag DPZ-fotowedstrijd ‘Abstract’

Julian 879 0
DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro organiseerden in samenwerking een fotowedstrijd met het thema ‘Abstract’. Het juryberaad is achter de rug en de vijf prijswinnaars zijn bekendgemaakt.

Een maand lang kregen DPZ-leden de kans een abstracte foto te maken en in te sturen voor de wedstrijd. Uit de inzendingen werden door een vierkoppige jury vijf winnaars aangewezen.

Marie Elise wint de eerste prijs met haar ‘compositie in een lift’. De jury was gecharmeerd van het lijnenspel en het ruimtelijke effect wat dat teweeg brengt. Ook de dieptewerking door middel van compositie en contrasten tussen hard en zacht viel in de smaak. Op DutchPhotoZone is het jurycommentaar bij alle foto’s te lezen en is er de mogelijkheid na te praten over de uitslag.

Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen voor het toezenden van de prijzen.

Prijzen

Pixum stelde onderstaande prijzen beschikbaar voor de winnaars.

Naast hun prijs ontvangen alle winnaars een jaarabonnement DIGIFOTO Pro Magazine (4 edities). Mocht je al abonnee zijn, dan kun je het abonnement cadeau doen aan een persoon naar keuze. Abonnementen worden niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast.