Uitslag DIGIFOTO challenge Muziek bekend

Uitslag DIGIFOTO challenge Muziek bekend

Jasper van Bladel 3364 0
Muziek is iets voor iedereen. Klassiek, jazz, rock of techno… voor iedereen is er wel iets te vinden. En of je nu zelf een instrument bespeelt of alleen maar naar muziek luistert, zolang je er van geniet is er geen verkeerde manier om met muziek bezig te zijn. In de DIGIFOTO Challenge van de maand maart vroegen wij jou om je mooiste foto op te sturen die iets met muziek te maken heeft. We hebben weer veel mooie inzendingen binnengekregen, dank daarvoor. Hierbij de winnaar!

Muziek is heel persoonlijk. Wat de één mooi vindt, is herrie voor de ander. Een winnende foto uitzoeken was niet gemakkelijk, om de voorgaande reden. Er zijn zoveel muziekstijlen en daarom ook ontzettend veel verschillende onderwerpen. Een foto van een klassiek concert spreekt andere mensen aan dan bijvoorbeeld een plaat van een band met gierende gitaren. Daarom hebben we gekozen voor een foto die inhoud heeft én ook nog eens fotografisch mooi is uitgevoerd. Deze foto is zowel een mooi portret als een registrerend beeld uit een reportage. En het muzikale thema is ook overduidelijk aanwezig. Gefeliciteerd Johan!

Bekijk hier alle andere inzendingen

Later zullen we de eervolle vermeldingen bekendmaken, want er waren natuurlijk meer mooie beelden bij!

Prijs: Publicatie in DIGIFOTO Pro 

Cuno wint een publicatie in DIGIFOTO Pro. Hij wordt uitgenodigd bij ons op de redactie voor een interview waarin we meer te weten komen over de winnende foto. 

DIGIFOTO Pro publicatie

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper