Uitreiking Zilveren Camera live te volgen

jesse kraal 1364 0
Ben je niet in de mogelijkheid om zondag 22 januari de uitreiking van de Zilveren Camera bij te wonen, maar ben je wel benieuwd naar wie er gaat winnen? Je kunt de uitreiking en het seminar over multimedia live volgen via internet.

In samenwerking met producten Crystal Park wordt de gehele middag opgenomen en in hd-kwaliteit via internet uitgezonden. Om de kosten enigszins in de hand te houden, vraagt men 2,50 euro voor het bekijken van de uitreiking.

De uitreiking van de Zilveren Camera begint om 15:45 in het Fotomuseum Den Haag. Voorafgaand aan deze middag is er ook een seminar over het gebruik van multimedia door fotojournalisten. Hoofdspreker op dit seminar is Peter Rudge. De genomineerden voor de Canon Prijs voor vernieuwende fotografie zullen tevens hun werk toelichten.

Je kunt je aanmelden via email voor deze seminar, maar je kunt deze ook via de livestream volgen. Dit is in tegenstelling tot de prijsuitreiking kosteloos. De livestream kun je volgen via www.livestreams.nu/uitreiking/.

Benieuwd hoe zo'n uitreiking in z'n werk gaat? Die van vorig jaar is te bekijken op YouTube.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse