Uitreiking Zilveren Camera en seminar niet te missen

Redactie 699 0
Aanstaande zondag is het zover: de uitreiking van de Zilveren Camera. Als je nog kaarten wilt, moet je er snel bij zijn. Maar ook als je niet kunt komen, kun je de feestelijkheden én het seminar toch volgen. Onder andere via @DFPro op Twitter.

Zondag 23 januari 2011 vindt de uitreiking van zowel de Zilveren Camera, de Canon Prijs als de Nationale Portretprijs plaats. Voorafgaand aan de feestelijke uitreiking in het Fotomuseum in Den Haag wordt er een seminar gegeven met het gebruik van multimedia door fotojournalisten als onderwerp.

Livestream

Het seminar bestaat uit twee delen waarvan het eerste deel live op de website van de Zilveren Camera te zien zal zijn. In dit deel leggen juryleden Bert Hagendoorn en Vincent van de Wijngaard uit waarom zij voor de genomineerden hebben gekozen. Daarnaast vertellen de genomineerden over hun project en geeft Mediastorm-producer Eric Maierson commentaar.

Volg op Twitter

In het tweede deel van het seminar geeft Eric Maierson een presentatie over het Amerikaanse bedrijf Mediastorm. Helaas mag dit deel niet gestreamd worden op de website. Ook de daadwerkelijke uitreiking wordt niet live uitgezonden, maar een van onze redacteuren zal ter plaatse zijn en via Twitter (@DFPro) iedereen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

De laatste kaarten voor de seminar zijn nog aan te vragen via de website van de Zilveren Camera.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie