Uitdaging: Fotograferen met een goedkope camera

Uitdaging: Fotograferen met een goedkope camera

Nadja Geskus 721 0
Wat gebeurt er als je twee fotografen met een goedkope camera skateboarders laat fotograferen? Marcel Laemmerhirt en Joel Marklund gingen de uitdaging van DigitalRev aan en gingen met een speelgoedcamera op pad. Het is mooi om te zien hoe ze daarmee toch prachtige foto’s mee weten te maken!

Challenge

DigitalRev heeft een bijzonder leuke challenge, waarbij ze steeds een bekende professionele fotograaf laten fotograferen met een zeer goedkope, lage resolutie camera. In deze aflevering krijgen Marcel Laemmerhirt is een actie sport en lifestyle fotograaf gevestigd in Duitsland en Joel Marklund, een Nikon Europe ambassadeur die sport en actie fotografeert, gevestigd in Stockholm, een 0.3 megapixel Kidizoom ActionCam tot hun beschikking. Ze krijgen maar beperkt de tijd om alles te fotograferen.

Uitdaging: Fotograferen met een goedkope camera

De shoot

Het is grappig om te zien hoe ieder zijn eigen manier van fotograferen heeft. Marcel die pakt er zelfs een paar speelgoedfiguurtjes bij. Het is natuurlijk een verschrikkelijk kleine camera, zonder wide angle, maar dat is niet het enige nadeel wat meespeelt. De zon verdwijnt al snel en de skateboarders moeten ook hun trucs goed voltooien. Een behoorlijke uitdaging dus! Toch zien de resultaten er echt fantastisch uit!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja