Twitter maakt foto's uploaden mogelijk

jesse kraal 4153 3
Het was in juni al aangekondigd, maar nu kan het dan echt: zonder tussenkomst van andere websites foto's direct toevoegen aan je tweets. De foto verschijnt als verkorte link in je bericht.

De fanatieke twitteraars in ons midden hebben wellicht de pop-up op Twitter al gezien. Naast het geotag-logo'tje onder het berichtvak staat nu ook een camera afgebeeld. Een druk hierop laat je snel en gemakkelijk foto's toevoegen aan je tweet.

De foto's worden geĆ¼pload bij Photobucket.com en zullen als verkorte link in je bericht verschijnen. De exif-data komt hierbij te vervallen. Het is de bedoeling dat je in de toekomst al je geĆ¼ploade foto's kunt terugzien in een online gallery. Langdradige twitteraars moeten wel oppassen, het toevoegen van een foto kost je 21 karakters.

twitter

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Anoniem

Do you think it really is really unsafe to maintain it disabled.

afbeelding van Anoniem

and you have long since forgotten the login password in your GMail <br><br>
account.

afbeelding van Anoniem

Watch the streaming Netflix file inside Windows Media Player.