Tweede ‘Fotovrijdag’ in Groningen

Redactie 1648 0
Vorig jaar organiseerde de Fotoacademie in Groningen ‘Fotovrijdag’, een expositie waar alle studenten hun beste foto voor in mochten leveren. Wegens succes komt er nu een tweede 'Fotovrijdag'.

Natuurlijk wil je als fotografiestudent je eigen werk wel eens geëxposeerd zien. Door hun beste foto in te leveren konden de studenten van de Fotoacademie in Groningen dat vorig jaar tijdens ‘Fotovrijdag’ voor elkaar krijgen. Dat werd zo’n succes dat de academie besloten heeft om het evenement dit jaar te herhalen.

Kennismaken

Het doel van de organisatie is dat studenten elkaar en elkaars werk beter leren kennen. Bovendien is er ook een wedstrijdelement: er worden drie foto’s genomineerd en uiteindelijk wordt er één foto verkozen tot winnaar.

Opening en uitreiking

Hoewel alleen studenten kunnen inzenden, is de expositie geopend voor publiek. Van 18 februari tot en met 7 maart kun je het werk van de studenten zien in de Fotogalerie in Groningen, de galerie van de Fotoacademie. Op de openingsdag zal de winnares van vorig jaar, Nicolle Efdee, de Fotovrijdag Wisseltrofee uitreiken.

Zit er tussen het geëxposeerde werk iets wat je wel aan de muur zou willen hebben hangen? Tijdens de expositie kun je op nabestelling een print kopen van een van de fotografen.

Foto © Nicolle Efdee - winnares 2010

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie