De moderne ontdekkingsreiziger

Tweede aflevering Nikon-serie I Am Freek online

Redactie DIGIFO... 870 0
De tweede aflevering van de Nikon-serie I Am Freek is zojuist gepubliceerd. In deze aflevering volgen we Freek Vonk als hij in een klein vliegtuigje stapt, op weg naar een klein eiland waar voornamelijk zeeleeuwen leven.

In het begin van de video vertelt Vonk dat hij, als hij 200 jaar eerder geboren zou zijn, graag een ontdekkingsreiziger was geweest. Vonk had graag absurd veel moeite gedaan om de witte vlekken op de kaart te bezoeken om daar nieuwe diersoorten te ontdekken. Freek vertelt dat vroeger tekenaars mee op expeditie gingen om de nieuwe diersoorten vast te leggen, maar dat deze rol nu natuurlijk overgenomen zou zijn door fotografen.

Lees ook: Nikon en Freek Vonk naar de Falklandeilanden

Freek Vonk & Nikon

Onlangs zijn Freek Vonk en Nikon een samenwerking aangegaan en zijn ze samen naar de Falklandeilanden, een eilandengroep vlakbij Antarctica, afgereisd om pinguïns en zeeleeuwen te fotograferen. De hele reis is vastgelegd door de vaste videocrew die altijd met Freek meegaat en wordt in drie delen vertoond op de I Am Freek-website, waarvan deel twee nu is verschenen. Ook geeft Freek tips voor wildlife-fotografie en is het mogelijk om een Nikon-camera en een gesigneerde foto gemaakt door Freek te winnen.

Kijk voor meer informatie op de I Am Freek-website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie