Twee uur les studiobelichting van fotograaf Joey Quintero

daniellevangorkom 4111 1
Fotograaf Joey Quintero heeft samen met B&H Photo een video gemaakt met 'tips and tricks' voor studiobelichting. In de twee uur durende film geeft hij je een overzicht van de basisprincipes, technieken en tools speciaal voor de beginnende fotograaf.

Joey Quintero is marktonderzoeker bij B&H Photo, docent en professionele fotograaf. Hij doet fotoshoots voor hoog aangeschreven mode-ontwerpers en voor Look Books in New York. Tussendoor geeft hij verschillende lessen over fotografie. Quintero kent de kneepjes van het vak en geeft nu een workshop studiobelichting voor portretfotografie.

Tijdens de workshop laat Quintero zien hoe je met één lamp veel kunt bereiken. Daarnaast bespreekt hij het doel en de technieken van het gebruik van twee of drie lampen, om bijvoorbeeld bepaalde delen te accentueren. Ook geeft hij je tips over het sturen van licht met inklapbare reflectoren, paraplu's en softboxen. Voor de beginnende studiofotograaf zijn deze basistechnieken een must om onder de knie te hebben.

afbeelding van daniellevangorkom

Daniëlle van Gorkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Daniëlle

afbeelding van Toon

http://www.creativelive.com

Gratis online foto workshop, nadien betalend te downloaden.