Trump en Obama onverstaanbaar door fotografen

Trump en Obama onverstaanbaar door fotografen

Fabienne Keijzer 1540 0
Donald Trump sprak afgelopen week voor het eerst met president Obama in het Witte Huis. Na het gesprek vond er een korte persconferentie plaats, daarvan is dit filmpje gemaakt. Er is veel commentaar op deze korte video, en niet vanuit een politiek opzicht.

Trump en Obama onverstaanbaar door fotografen 

Bij een historische bijeenkomst tussen de huidige en de toekomstige president van Amerika kun je natuurlijk veel journalisten verwachten. In de korte video waarin president Obama en Donald Trump proberen te vertellen waar ze het over hebben gehad tijdens hun eerste meeting kun je de beide mannen nauwelijks verstaan. Dat komt door het overstemmende geluid van tientallen camera’s.Er is veel commentaar op de video en mensen vragen zelfs om een verbod op het gebruik van DSLR’s tijdens dit soort situaties. Hierbij een aantal van de commentaren die op YouTube zijn verschenen.

“Ben ik de enige die er niks van verstaat door alle fotogeluiden?!!”

“Ze hadden een ander tijdstip moeten kiezen om al die zakken chips te openen”

“Ik vraag me af hoe Obama het acht jaar vol heeft kunnen houden met die irritante geluiden”

“Hoeveel foto’s heb je nodig?!”

“De Derde Wereldoorlog is begonnen op de achtergrond”

“Ze zouden het gebruik van Automatische Aanval camera’s moeten verbieden, zo vreselijk irritant!”

Stille functie 

De meeste camera’s zijn tegenwoordig uitgerust met een stille functie, alleen is het maar de vraag of fotografen deze functie gebruiken en dan nog is de camera niet volledig geluidloos. En als je meer dan tien fotografen in een kleine ruimte laat fotograferen heb je al snel last van overlast. Wat vind jij hiervan? Wat zou een oplossing kunnen zijn?

Lees ook: Doe de #MannequinChallenge! 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne