Transcontinenta introduceert Strip Grid 5:1 voor P70 reflector

Transcontinenta introduceert Strip Grid 5:1 voor P70 reflector

Nadja Geskus 1021 0
Transcontinenta, de importeur van broncolor in Nederland, introduceert vandaag een tweetal nieuwe unieke broncolor producten. Zo introduceren zij de Strip Grid 5:1 voor P70 reflector. broncolor complementeert haar honingraat grids met de nieuwe Strip Grid 5:1 voor de P70 standaardreflector. De vorm van de grid is niet rond, maar rechthoekig in een verhouding van 5:1.

Strip Grid 5:1 voor P70 reflector

Honingraat grids zijn populaire accessoires, waarmee je meer controle over de lichthoek kunt verkrijgen. Bij broncolor kun je deze in metaal verkrijgen voor de standaardreflectoren of in textiel speciaal voor broncolor softboxen en de Para’s.

Transcontinenta introduceert Strip Grid 5:1 voor P70 reflector

Het gebruik van een honingraat grid resulteert in beelden met een hoger contrast en minder strooilicht. Door de constructie van de grid is de verlichting rond, met een lichte hot-spot. broncolor complementeert haar honingraat grids met de nieuwe Strip Grid 5:1 voor de P70 standaardreflector. De Strip Grid 5:1 heeft in principe dezelfde functie als de bestaande P70 grids, alleen zit er wel een verschil in de constructie. De vorm van de grid is namelijk niet rond, maar rechthoekig in een verhouding van 5:1, wat voor jou als fotograaf resulteert in nieuwe creatieve mogelijkheden. Wat tot op heden alleen kon worden gerealiseerd door gecompliceerde optische systemen, kan nu ook worden bereikt door deze innovatieve, hittebestendige honingraat grid.

Informatie

De broncolor Strip Grid 5:1 voor P70 reflector is al beschikbaar en heeft een adviesverkoopprijs excl. B.T.W. van ongeveer € 179,00.

Transcontinenta introduceert Strip Grid 5:1 voor P70 reflector

 

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja