Transcontinenta en Multiblitz beëindigen samenwerking

Transcontinenta en Multiblitz beëindigen samenwerking

PieterMolenaar 1273 0
Multiblitz Duitsland, maker van onder meer studioverlichting, past zijn marketingstrategie aan en gaat de Nederlandse markt directer benaderen. Daarom is in onderling overleg met de huidige importeur Transcontinenta besloten deze samenwerking te beëindigen.

Multiblitz Duitsland ziet na 25 samenwerking met Transcontinenta af van distributie van zijn producten via een toegewijde partner. Het gaat zijn producten zelf aan de man brengen via zijn webshop en direct bij Multiblitz in Keulen. Bestellingen bij de Duitse webshop worden via vervoerder DPD afgeleverd in Nederland binnen drie tot vijf werkdagen. Momenteel is de webshop alleen nog in het Duits. Het is niet bekend of er ook een Nederlandstalige webshop komt. De service van Multiblitz-producten wordt net als voorheen verzorgd door Camtech in Hazerswoude.

Photographer's Showroom

Om Nederlandse fotografen de kans te geven de Multiblitz-producten zelf uit te proberen zonder af te reizen naar Keulen, is Multiblitz van plan om in Nederland zogeheten Photographer's Showrooms in te zetten. Hier kunnen fotografen meer te weten komen over Multiblitz-producten en worden ze geadviseerd door professionele fotografen die voor hun werk dagelijks met Multiblitz-apparatuur werken. Het bedrijf heeft hiervoor de fotografen Vincent Kos, Josefien Hoekstra en Henk van Kooten uitgekozen.

Transcontinenta heeft voor een beperkte tijd nog een aantal interessante Multibitz producten op voorraad. Voor deze speciale “farewell aanbiedingen” kunnen gegadigden het beste contact opnemen met Transcontinenta