Transcend introduceert Extreme Plus 600X Compact Flash

Raymond 700 0
Transcend komt met een nieuwe CF-kaart die hoge doorvoersnelheden moet garanderen. Volgens de fabrikant heeft de Extreme Plus 600X een maximale doorvoorsnelheid van 92 MB/s (lezen) en 82 MB/s (schrijven).

Transcend's Extreme Plus 600X Compact Flash kaarten werken in quad- channel- modus met behulp van het zogeheten Ultra DMA (UDMA)6, op dit moment de snelste standaard die verkrijgbaar is voor flash kaarten.

Nauwkeurig

Volgens Transcend zijn de 600X CF kaarten vervaardigd met behulp van geavanceerde Flashcontrollers en hoge kwaliteit NAND flash geheugenchips. Elke kaart  bevat ECC (Error Correction Code)technologie, wat fouten in de gegevensoverdracht moet voorkomen. Verder maken de kaarten ook gebruik van wear-leveling algoritmes die volgens Transcend voor een consistente lange levensduur moeten zorgen.

De Transcend Extreme Plus 600X is eind juli beschikbaar in 8GB en 16GB. De kaartjes hebben een levenslange garantie en een adviesprijs vanaf € 115,-.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond