TPOTY gaat samenwerken met Royal Geographical Society

Redactie 729 0
De organisatie van de Travel Photograper of the Year-competitie hebben aangekondigd een vijf jaar durend partnerschap met de Royal Geographical Society te starten. Hierdoor wordt het voor de TPOTY mogelijk verschillende tentoonstellingen te organiseren.

Naast tentoonstellingen wordt het door de samenwerking tussen Travel Photograper of the Year en de Royal Geographical Society ook voor beide mogelijk om reisgerelateerde workshops en andere evenementen op poten te zetten. De eerste, gratis, tentoonstelling is dan ook al gepland: van 6 mei tot 10 juni hangt het werk van de winnaars van de TPOTY-award 2010 in het paviljoen van de Society in hartje Londen.

Royal Geographical Society

In een persbericht liet Dr. Rita Gardner van de Royal Geographical Society weten dat 'fotografie een unieke kracht heeft om direct te inspireren en ons als gelijke deel te laten nemen in het leven op aarde. Het is een mooie gelegenheid om de historische collectie van de Society te linken aan een aantal van de beste hedendaagse reisfoto's'. 

TPOTY

Chris Coe van TPOTY vulde de lofzang nog even aan: 'Het is prachtig nieuws voor de awards, voor onze deelnemers en voor alle liefhebbers van reisfotografie. De combinatie tussen hedendaagse en historische (reis)fotografie op een prachtige plek als de Society maken dit tot een nu al vruchtbare samenwerking.'

Eén van de winnende foto's van vorig jaar © Larry Louie

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie