Top- en amateursporters in Heus & Heus

Raymond 1293 0
Sportfotografen Hans en Bastiaan Heus tonen in de nieuwe uitgave 'Heus & Heus' hun beste fotowerk. Het 448-pagina's tellende boek bevat foto's van zowel de top- als de amateursport.

Hans en Bastiaan Heus zijn geen onbekenden meer. Vader en zoon hebben inmiddels diverse  prijzen in de Zilveren Camera in de wacht gesleept. De foto's van nationale en internationale toppers uit diverse sporttakken maken indruk en spreken ook niet-sport­liefhebbers aan.

Het boek bevat foto's van sporters. Spontaan, geposeerd, en in bijzondere wedstrijdsituaties, met veel aandacht voor detail. Niet alleen topsporters, maar ook amateurs tot diep in de tachtig hebben een plekje in dit vijf kilo wegende boek gekregen. De foto's zijn voorzien van begeleidende teksten van sportjournalist Rob Willemse.

Prijs en verkrijgbaarheid

Heus & heus is een uitgave van De Buitenspelers en is sinds 5 november verkrijgbaar voor 49 euro via de website van de uitgeverij. Het boek telt maar liefst 448 pagina's en heeft een harde cover.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond