Fujifilm grote winnaar

TIPA Awards 2017 bekendgemaakt

Redactie DIGIFO... 1488 0
Zojuist zijn de winnaars van de TIPA Awards 2017 bekendgemaakt. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste producten in 40 categorieën. Fujifilm wist dit jaar vijf awards in de wacht te slepen en is daarmee de grote winnaar.

Fujifilm wist bij deze zestigste editie van de TIPA Awards maar liefst vijf onderscheidingen in de wacht te slepen, waaronder de prijzen voor beste mirrorless compactcamera voor experts (X-T2) en beginners (X-T20) en de beste professionele compactcamera (X100F). Onder de andere winnende producten zit en een aantal Nikon-producten zoals de D5600, het 19mm f/4 Tilt-Shift objectief en de Nikon KeyMission 360,  het Sigma 85mm f/1.4 objectief, de Panasonic Lumix GH5 en de Hasselblad X1D.TIPA Awards 2017 bekendgemaaktLees ook: Hasselblad X1D wint Red Dot design-award

TIPA Awards

De TIPA Awards worden gezien als één van de meest prestigieuze toekenningen van het jaar. De winnaars worden elk jaar geselecteerd door een zeer deskundige vakjury bestaande uit journalisten van 27 foto- en videomagazines uit 14 verschillende landen. De officiële uitreiking en presentatie zal op 16 juni in Tokio plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie en de volledige lijst winnaars op deze website van de TIPA Awards.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie