Time-lapse van Madrid

Time-lapse van Madrid

Nadja Geskus 985 0
Kirill Neiezhmakov weet een prachtige time-lapse van Madrid neer te zetten. De mooie grote stad en een aantal verbazingwekkende technieken zorgen voor een bruisend resultaat!

Technieken

De video bestaat uit een aantal verschillende technieken, zo wordt er normale real-time video gebruikt, time-lapse beelden maar ook hyper-lapse beelden. De video toont ook een aantal geweldige editing technieken, met interessante motion graphics. Misschien niet helemaal de smaak van iedereen, maar het is wel goed uitgevoerd!

Madrid

In de video zie je een prachtig, bruisend Madrid. Omdat de sluitertijden wat langer zijn, zie je geen bevroren mensen of voertuigen in de beelden die afleiden. Het leidt dan ook niet af van de rest van de scène, maar toont toch een druk, bruisend beeld. Ook geeft het een idee hoe druk en snel alles gaat. Tevens maakt Kirill Neiezhmakov gebruik van een aantal prachtige overgangen in zijn video en de zoom die in sommige van de hyper-lapse beelden wordt gebruikt, toont een knap staaltje werk! De goede technieken die Kirill Neiezhmakov gebruikt, in combinatie met de prachtige locaties zorgt voor een geweldig eindresultaat. Al met al een prachtige video die zeker het bekijken waard is!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja