Tijdelijk 5 jaar garantie bij Kamera Express

Tijdelijk 5 jaar garantie bij Kamera Express

Mark Moed 1640 1
Wil je zonder zorgen genieten van je nieuwe camera of objectief, let dan op de actie van Kamera Express. Bij aankoop van een van de actieproducten krijg je tijdelijk maar liefst 5 jaar garantie!

Koop je tussen vrijdag 15 januari en zondag 31 januari 2016 een actieproduct, dan krijg je zonder enige bijbetaling 5 jaar garantie! Deze actie is geldig op ALLE spiegelreflexcamera's, objectieven en systeemcamera's en tevens op high-end compactcamera's, videocamera's en actioncams vanaf 198 euro!

Gebruik maken van het aanbod is niet moeilijk. Vul na aankoop van het actieproduct dit formulier in en Kamera Express verlengt je garantie gratis tot 5 jaar! Upload hier ook je aankoopbewijs en indien aanwezig een kopie van de garantiekaart. Met deze garantiekaart hoef je zelf verder niets te doen, want Kamera Express regelt de garantie aanvraag voor je.

Kijk hier voor alle actievoorwaarden en profiteer vandaag nog van 5 jaar garantie.
Voor de registratie heb je ook het serienummer nodig van het aangekochte product. Kijk hier waar je deze kunt vinden.

Wil je meer weten over het Kamera Express Garantieplan? Klik dan hier of neem contact op met de helpdesk van Kamera-Express!

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van Peter Dreuning

Leuk voor de huis tuin en keuken fotograaf maar niet van toepassing op iedereen die professioneel fotografeert met de gekochte spullen.
"Slijtage wegens professioneel gebruik valt buiten de garantie"