Tiener filmt haai vlakbij strand

Tiener filmt haai vlakbij strand

Nadja Geskus 446 0
In Californië, op nog geen 200 meter afstand van Santa Claus Beach, was de tiener Tyler Martindale aan het filmen met zijn drone. Toen hij plots iets zag verschijnen wat hij niet had verwacht. De grote witte haai die vlakbij het strand zwom, werd het gespreksonderwerp van de dag.

Witte haai

Het was een beeld dat Tyler Martindale nooit had gedacht te maken. Toch was de tiener het die per ongeluk een grote witte haai filmde, op nog geen 200 meter ten zuiden van Santa Clause Beach! 'ik was zo blij,' vertelde de tiener. 'Het was net alsof ik de haai gevonden had!' Tyler wilde al langer een beeld maken wat echt een vondst was en nu had hij dan eindelijk iets moois te pakken! 'De haai was absoluut niet klein, maar in zo'n grote weide oceaan is het maar een kleine vlek,' meent Tyler Martindale. De haai wordt op zo'n 3 meter grootte geschat. Drie maanden geleden kreeg Tyler zijn drone en het duurde wel een paar dagen voor hij wist hoe hij met de drone moest vliegen. Deze beelden waren voor hem de kers op de taart. 'Wel even iets anders dan al het kelp!'

Tiener filmt per ongeluk haai met drone

Dronevideo

De dronevideo is echt een must see! Echter hebben wij niet de mogelijkheid om de video zelf te plaatsen. WIl je de video zien, bekijk hem dan hier.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja