This-app voor iOS voegt annotaties toe aan foto's

This-app voor iOS voegt annotaties toe aan foto's

PieterMolenaar 1157 0
Een nieuwe app in de iTunes App Store maakt het mogelijk om eenvoudig annotaties toe te voegen aan foto's. De This-app voor iOS is ontwikkeld door Tinrocket blinkt niet uit in mogelijkheden, maar wat het doet, doet het goed, snel en gemakkelijk.

Wil je snel een foto met daarin verschillende onderwerpen verduidelijken met tekst, dan is dit nu eenvoudig mogelijk met de This-app voor iOS van ontwikkelaar Tinrocket. De kracht van deze app zit hem in het beperken van de keuze voor de gebruiker. Er kan maar een fonttype gebruikt worden, maar de gebruiker kan wel kiezen uit twee fontkleuren en drie fontgroottes. Om de tekst met een onderwerp in beeld te verbinden, is er de keuze uit zeven aanwijsstijlen. De This-app kost 1,99 dollar en neem 25,7MB in beslag.

Tinrocket

Ontwikkelaar Tinrocket biedt nog meer fotoapps aan. Zo kan met Percolator een foto automatisch omgezet worden in een mosaïc bestaande uit rondjes van verschillende grootte en kleur, terwijl met Waterlogue een foto omgetoverd wordt in een waterverfschilderij. Popsicolor tenslotte tracht van je foto's automatisch illustraties te maken.