Meer inhoud en handige wieltjes

Think Tank verbetert Turnstyle sling- en StreetWalker-tassen

Redactie DIGIFO... 716 0
Cameratassen- en accessoirefabrikant Think Tank heeft bekendgemaakt de bestaande Turnstyle sling- en Streetwalker-tassen een update te geven. De StreetWalker-tassen krijgen allemaal een grotere inhoud en de StreetWalker harddrive heeft handige wieltjes gekregen en is omgedoopt tot 'Roller'. Alle Turnstyle sling-tassen krijgen een extra heupriem voor extra draagcomfort.

De nieuwe versie van de StreetWalker-tas is wat groter, waardoor het mogelijk wordt om een grote camerabody te transporteren met een groot zoomobjectief eraan bevestigd. Ook is de Harddrive-versie nu uitgerust met twee kleine wieltjes en een uitschuifbare handgreep, waardoor je de rugzak nu ook als rolkoffer kunt gebruiken. Deze versie is nu te vinden onder de naam 'Roller'.Think Tank

Lees ook: Stevig en stijlvol - nieuwe Think Tank fototassen

Think Tank Turnstyle sling

De Turnstyle sling tassen van Think Tank zijn nu uitgerust met een comfortabele heupriem, waardoor de tas beter blijft zitten en zo prettiger in gebruik wordt, ook als de gebruiker flink beweegt.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe versie van de Think Tank StreetWalker- tas krijgt een adviesprijs van bijna € 335,75 en de Think Tank Turnstyle sling moet vanaf ongeveer € 82,- beschikbaar zijn. De precieze beschikbaarheidsdatum is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website van Think Tank of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie