Think Tank Sling-O-Matic ontlast schouder

Redactie 1142 0
Tassenfabrikant Think Tank komt met de Sling-O-Matic, een nieuwe 'sling-style'-tas die makkelijk van schouder te wisselen is. Het bedrijf uit Californië introduceert de schoudertas tegelijk met hun 5-jarig bestaan.

Volgens Think Tank is met de Sling-O-Matic makkelijk van schouder te wisselen door middel van een verstelbare band die 'automatisch' langs een set rails glijdt. Hierdoor wordt je als drager niet meer verplicht je tas de hele tijd om één schouder te dragen, wat op een gegeven moment best zwaar kan worden.


Uitvoeringen

De schoudertas komt in drie vormen: de Sling-O-Matic 10, met ruimte voor een dslr en drie tot vier objectieven en de Sling-O-Matic 20 en 30, beide goed voor een dslr en vier tot zes lenzen, uiteraard afhankelijk van het formaat. Laatstgenoemde bevat daarnaast ook nog een apart laptop-vak voor maximaal een 15-inch laptop. Vanaf oktober is de Sling-O-Matic te bestellen op de website van Think Tank. De kleinste versie gaat 129 Amerikaanse dollars kosten, de middelste 159 en voor de Sling-O-Matic 30 ben je 189 dollar kwijt.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie