Think Tank lanceert vernieuwde tassenreeks

Redactie 1245 0
Volgende maand brengt tassenfabrikant Think Tank drie fototassen uit hun assortiment in een vernieuwd jasje op de markt. De opnieuw vormgegeven modellen doen nu ook dienst als schoudertas.

Think Tank heeft zowel van de Speed Demon als de Speed Freak en de Speed Racer een 2.0-versie ontworpen. De herziene fototassen kunnen door een 'verdwijnende' riem (welke is weg te stoppen in een zijvak van de tas) ook gebruikt worden als schoudertas. Think Tank brengt de nieuwe modellen onder in zijn Speed Convertible Series. 

Eigenschappen

Andere eigenschappen zijn het 'flip-top' flapje met ronde rits aan de bovenkant waardoor je apparatuur snel en gemakkelijk bereikbaar is, ingebouwde en verstelbare railtjes waaraan andere onderdelen uit het Think Tank-assortiment (zoals de skin of modular set) gehangen kunnen worden en een zachte en beschermende binnenvoering.

Speed Demon V2.0

Uitvoeringen

In de kleinste variant, de Speed Demon V2.0, past volgende Think Tank een standaard dslr met een normaal zoomobjectief. Er is dan ook nog ruimte voor een ander, standaard objectief. In de middenformaat Speed Freak past eveneens een standaard dslr met zoomobjectief, maar deze heeft dan nog genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld een 70-200 f/2.8. Nog meer ruimte nodig? Dan kies je voor de Speed Racer, want daar past naar een professionele dslr met standaard zoomobjectief, ook nog een groter objectief in.

Speed Freak V2.0

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen voor de in juni verkrijgbare tassen lopen op van 139,75 dollar door de kleine Speed Demon, 159,75 voor de middenformaat Speed Freak en 179,75 voor de grote Speed Racer.

Speed Racer V2.0

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie