Think Tank komt met Production Manager 50-rolkoffer

Think Tank komt met Production Manager 50-rolkoffer

PieterMolenaar 932 0
Heb je veel ruimte nodig voor het veilig vervoeren van je mobiele studioverlichting? Think Tank heeft daar nu de oplossing voor met de Production Manager 50-rolkoffer. Deze is naar verluidt de grootste in zijn soort en heeft een volume van maar liefst 125 liter.

Om al de benodigheden voor je mobiele flitseropstelling ongeschonden te vervoeren, kom je meestal ruimte tekort. Met de nieuwe Production Manager 50 van Think Thank speelt dat probleem minder. De rolkoffer heeft interne afmetingen van 135x44x32cm met een totaal intern volume van 125 liter. Dat is volgens de fabrikant voldoende 3 to 4 flitskoppen mee te nemen, 2 tot 3 powerpacks, monoblocks, paraplu's, grote softboxen of ingeklapte lichtvormers en grote standaarden.

Features

De Production Manager 50 heeft verder een rigide omhulsel, vier verstevigde handvaten aan rondom, een volledig verstelbare binnenzijde met verstevigde afscheidingen, schokabsorberende wielen die door de gebruiker zelf te verwisselen zijn, en geleiders om de rolkoffer gemakkelijk ergens in- of uit te schuiven. De rolkoffer wordt verder geleverd met slot en kabel om het hoofdcompartiment af te sluiten. Naast flitserapparatuur kan de Production Manager 50 ook gebruikt worden om objectieven van 600mm of grotere brandpuntsafstand mee te vervoeren. De ruime rolkoffer kost ongeveer 600 dollar.