Think Tank introduceert nieuwe 'old school' tassenserie

Redactie 1226 0
Het Amerikaanse bedrijf Think Tank komt met een nieuwe tassenserie: de Retrospective 5, 10, 20 en 30. 'Old school' cameratassen in een 'new school' look, zoals de fabrikant zelf beschrijft.

Voor iedereen die zijn oude cameratas te oud, onhandig, zwaar of versleten vindt, komt Think Tank met een nieuwe serie tassen. Onopvallende exemplaren, want de modellen in de Retrospective 5-serie lijken op normale schoudertassen. Gemaakt voor standaard dslr's varieert het assortiment zowel in grootte als kleur. Door de verstelbare scheidingsvakken maak je in de tas naast je dslr plaats voor één tot drie objectieven, afhankelijk van de grootte. 

Een MFT- of meetzoekercamera met drie tot zes objectieven en accessoires moet er volgens de fabrikant ook makkelijk inpassen. Volgens Think Tank is de Retrospective een 'old school' cameratas in een 'new school' jasje, met moderne functies en technologieën.


Specificaties

Eventueel kunnen er extra 'pouches' aan de voor- achter- en zijkant van de tas gekoppeld worden voor het meenemen van nog meer accessoires. Daarnaast wordt er een regenhoes standaard bijgeleverd.

De binnenafmeting van de kleinste variant, voor gebruik van één dslr met enkele objectieven, zijn 24 x 19.5 x 11.5 cm. De tas weegt 1 kilo. De grootste variant, voor het meenemen van twee dslr's en twee tot vier objectieven, heeft een afmeting van 38 x 24 x 15.2 cm en weegt 1.5 kilo.


Prijs en verkijgbaarheid

De Retrospective van 5 liter kost 99 dollar; de prijzen lopen vanaf hier op tot 180 dollar voor de tas van 30 liter. De tassen zijn verkrijgbaar in zwart en grijs.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie