Think Tank herontwerpt Digital Holsters

Redactie 1219 0
Als je voor een klus niet meer dan een camera met objectief nodig hebt, kan je af met een holster in plaats van een tas. Think Tank heeft haar complete assortiment herontworpen. De nieuwe Digital Holsters zijn er in vijf verschillende maten.

De Digital Holsters van Think Tank zijn op twee manieren te gebruiken. Zonder  gebruik te maken van de 'pop down'  - een soort van dubbele bodem - bieden de kleinere modellen plaats aan een dslr inclusief een klein objectief met zonnekap,  of een groter objectief met de kap omgedraaid. Zo past er in de Digital Holster 10, de kleinste uitvoering, een kleine dslr met maximaal een 35-70mm met de kap omgedraaid. Als je gebruik maakt van de 'pop down' past er bijvoorbeeld een reflex met een 100mm-objectief in.


Digital Holster

In de Digital Holster 30, het middenmodel, past zonder 'pop down' al een spiegelreflex inclusief 24-70mm. In 'uitgebreide' stand biedt deze plaats aan een camera en 70-200mm. De grootste variant, de Digital Holster 50, is geschikt voor een professionele dslr en een 70-200mm, waarbij je de zonnekap gewoon mag laten zitten.

Versie 2.0

Nieuw in deze geupdate versie van de holsters is het ingebouwde bevestigingssysteem voor accessoires. In het zijvak is daarnaast nog plaats voor bijvoorbeeld geheugenkaarten. Ieder model is uitgerust met een schouderband en een regencover. Prijzen varieren van 45 dollar voor de kleinste, tot 79 dollar voor de grootste uitvoering.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie