Met je drone in het vliegtuig

Think Tank Airport Helipak: rugzak met ruimte voor je drone

Redactie DIGIFO... 985 0
Drones zijn razendpopulair. Maar het veilig transporteren van zo'n kleine vliegmachine kan nogal wat voeten in aarde hebben. Als de rotoren beschadigen kan het moeilijk worden om een drone te besturen en als er krassen op de camera komen is dat natuurlijk funest voor de foto's. Daarom heeft Think Tank een aantal tassen ontworpen waarmee je je drone overal veilig mee naartoe kan nemen.

De Helipak rugzakken van Think Tank zijn speciaal ontworpen om op een comfortabele manier je drone met verschillende accessoires mee te nemen op reis. Er zijn verschillende tassen die allemaal geoptimaliseerd zijn voor het gebruik van bepaalde types drones, beschikken over deviders om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en  Airpot Helipack is klein genoeg om mee te nemen met de handbagage in vliegtuigen.Think Tank  Airport HelipakThink Tank  Airport HelipakThink Tank  Airport HelipakLees ook: Stevig en stijlvol - nieuwe Think Tank fototassen

Nieuwe tassen van Think Tank

Think Tank is een Amerikaanse fototassenfabrikant die in hoog tempo nieuwe, stijlvolle en praktische tassen op de markt brengt. Zo zagen we eerder dit jaar al tassen verschijnen in de Signature-, Mirrorless Mover- en Airport Takeoff-serie.

Kijk voor meer informatie op de website van Think Tank en importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie