Themamiddag QUICKSCAN NL#01 op 18 april

steven 593 0
Het Nederlands Fotomuseum organiseert zondag 18 april de themamiddag QUICKSCAN NL#01. Het evenement hoort bij de gelijknamige tentoonstelling, over de ontwikkelingen in de Nederlandse fotografie.

Tijdens de themamiddag wordt er stil gestaan bij verschillende vragen omtrent nieuwe fotografie. Hoe nieuw is het werk eigenlijk echt? Als de fotografie werkelijk ingrijpend verandert, wat stellen deze fotografen en beeldend kunstenaars dan met hun werk aan de orde? Hoe moeten we er naar kijken? Wat zegt hun werk over de maatschappij?

De middag wordt afgesloten met de presentatie van het nieuwste nummer van Club Donny. Het tijschrift, editie # 5 spring 2010,  bevat bijdragen van Steven Aalders, Karin Arink, Reinder Bakker, Frank Bruggeman, Andre Dekker, Hester van Dijk, Barbara Helmer, Ernst van der Hoeven, Rob Hornstra, Renske Janssen, Nadja Kieft, Bert Krus, Gabriel Lester, Steve Rushton, Suzan Rssler, Hidde van Schie, Janine Schrijver, Nora Verbraak en Ari Versluis. Mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Fotomuseum en CBK Rotterdam.

QUICKSCAN NL#01

De expositie toont het werk van 25 fotografen en kunstenaars. Het werk, dat is samengebracht om zo de nieuwste ontwikkelingen in fotografie zichtbaar te maken, is niet ouder dan twee jaar en veelal nog niet eerder gepresenteerd. QUICKSCAN NL#01 is nog tot 24 mei 2010 te zien in het Nederlands Fotomuseum Las Palmas in Rotterdam.


afbeelding van steven

Steven Vos | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Steven