Thema Martien Coppensprijs 2014: (klein)kinderen

EleniHoefsloot 2429 1
Beter te vroeg dan te laat, moet de organisatie van de Martien Coppensprijs gedacht hebben. Het thema voor de Martien Coppensprijs 2014 is alvast bekendgemaakt: klein(kinderen). Inzenden kan tot 15 mei 2014.

De Martien Coppensprijs is een fotowedstrijd gericht op documentairefotografie. Meedoen kan door een samenhangende reeks van vijf documentairefoto's in te sturen binnen het thema (klein)kinderen. Je mag meedoen aan de wedstrijd als individu, maar ook samen of met een groep fotografen. De Martien Coppensprijs is een initiatief van een werkgroep van de Fotobond BNAFV en het Brabants Dialecten Festival Lieshout.

Prijs

De jury, bestaande uit professionals uit de documentairefotografie, beoordeelt de reeksen op verbeelding van het thema, het documentair gehalte, samenhang, vormgeving, techniek en afwerking. Er zijn drie prijzen te verdelen, maar volgens de organisatie staat de eer, meedoen aan een reizende tentoonstelling en beoordeeld worden door een topjury voorop.

Inzenden kan tot 15 mei 2014. Op 7 juni 2014 worden de winnaars bekend gemaakt in Lieshout, de geboorteplaats van Martien Coppens. De genomineerde en winnende series gaan na de expositie in Lieshout, een half jaar door als reizende tentoonstelling.

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni

afbeelding van Anonymous

Haha dan hebben we nog even tijd om de serie te maken!