Theatrale fotografie van Andrey Kezzyn

Theatrale fotografie van Andrey Kezzyn

Redactie DIGIFO... 1471 0
Dat je met één foto een heel verhaal kan vertellen, dat is een gegeven. Maar hoe groot dat verhaal wordt en hoeveel indruk het achterlaat, dat kan nogal verschillen. Andrey Kezzyn weet precies hoe hij met één foto boekdelen kan vertellen.

Het werk van Kezzyn doet denken aan klassieke films en schilderijen uit de renessaince die nooit gemaakt zijn. Wat de foto’s erg interessant maakt, is dat je als kijker regelmatig deel uitmaakt van het verhaal. Je wordt direct aangekeken door de personages, waardoor je in het verhaal getrokken wordt.Andrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynAndrey KezzynLees ook: Bijzondere portretten van Maxim Gustarev

Andrey Kezzyn

Andrey Kezzyn is een Russische fotograaf uit Sint Petersburg die zich de laatste vijf jaar volledig bezighoudt met deze theatrale fotografie. Wat deze foto’s bijzonder maakt is dat ze uit één enkel shot bestaan en dat er geen Photoshop aan te pas komt. Alle make-up is met gedaan door visagisten, de sets zijn helemaal handgemaakt en de costuums en props komen uit het groeinde archief van de fotograaf.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Andrey Kezzyn.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie