Testfoto's Sony A7 II verschenen

Jooshua Franssen 3171 0
Bij de dames en heren van Dpreview is er een review exemplaar van de Sony A7 II aangekomen. Ze hebben meteen de camera getest en enkele testfoto's geschoten. De nieuwe Sony A7 II is de eerste fullframe-camera met 5-assige beeldstabilisatie. Vermoedelijk gebruikt Sony de techniek van Olympus, die we kennen uit de OM-D E-M1 en E-M5.

De dames en heren van Dpreview hebben een Sony A7 II ontvangen, die gereed zou zijn voor productie. De A7 II is de opvolger van de A7 en komt met nieuwe technieken, zoals 5-assige beeldstabilisatie, filmen in XAVC-S-formaat en de Slog2 'picture profile', welke we ook vinden in de A7S. Het grote voordeel van een gestabiliseerde sensor is dat alle objectieven die je gebruikt op de camera er van kunnen profiteren. Gebruik je een Sony E-objectief dat over ingebouwde stabilisatie beschikt, dan wordt volgens Sony een combinatie van sensorstabilisatie en optische stabilisatie gebruikt.

Testfoto's

Op de website van Dpreview staat een album met enkele testfoto's van de camera die gereed is voor productie. Ze melden op de website dat de gallery nog niet volledig is en meerdere uitstappen met de Sony A7 II gepland staan, inclusief afbeeldingen die moeten demonstreren hoe goed de sensorstabilisatie daadwerkelijk werkt. Je kunt de testfoto's hier bekijken en zelf beoordelen.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua